Skarbiec

LYNIA

Sugestie

  • Okiem technologa
  • Ze świata
  • Food
  • Photography
  • Design
  • WordPress
  • Strona główna
  • Nasze skarby
    • Nasze kosmetyki
    • Surowce kosmetyczne
    • Vademecum kosmetyczne
    • Koty
  • Pielęgnacja
  • Makijaż
  • Okiem technologa
  • Ze świata
  • Food
  • Słów o nas kilka

Skarbiec

20 stycznia 2022
Bez kategorii
1 min. czytania

O nas

Udostępnij dalej
  • Facebook
  • Messenger
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Email
  • Barbara Lach
  • Zobacz także

Redaktor naczelna Skarbca, Graphic Designer i Manager działu marketingu e-naturalne. Prywatnie miłośniczka kotów i dobrego jedzenia.

  • Jak się schłodzić bez klimatyzacji?
  • Pielęgnacja około pieluszkowa – krem z tlenkiem cynku bezpieczny dla maluszków
  • Tonik żelowy z glukonolaktonem 15% PURE
  • Balsam do ciała z kofeiną
Zobacz wszystkie

Nawigacja wpisu

Poprzedni Previous post:

Kwas szikimowy w kosmetyce — działanie i zastosowanie

Następny Next post:

Kwas azelainowy — składnik wielu dermokosmetyków

Kategorie

  • Bez kategorii4
  • DIY1
  • Makijaż1
  • Nasze kosmetyki65
  • Okiem technologa4
  • Pielęgnacja60
  • Surowce kosmetyczne30
  • Vademecum kosmetyczne234
  • Video1
  • Włosy4
  • Ze świata29

Zobacz również

01

Valletta – najmniejsza stolica Europy

02

Kosmiczne podróże

Autorzy

  • Jolanta Czepulonis

    Mgr. Inż. Chemii, Specjalizacja: Technologia chemiczna
  • Agata Dobrzycka

Okazje

A może coś taniej?

Śledź nas

KILKA SŁÓW O NAS

Skarbiec Lynia to miejsce spotkań nauki z pasją, kreatywnością i umiłowaniem natury. Tutaj przyroda wytycza szlaki dla upodobań, wyobraźni oraz miłości do otaczającego świata.

Chcesz podzielić się z innymi swoim pomysłem? Skontaktuj się z nami, zapraszamy!

Czytaj więcej +

Instagram

Obserwuj nas
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Home
  • Email
  • Strona główna
  • Nasze skarby
    • Nasze kosmetyki
    • Surowce kosmetyczne
    • Vademecum kosmetyczne
    • Koty
  • Pielęgnacja
  • Makijaż
  • Okiem technologa
  • Ze świata
  • Food
  • Słów o nas kilka
Idź doDo góry
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. dowiedz się więcej.